Hullsta Café

0620- 12010 

Ändrade öppettider fr.o.m 1/6

Öppettider Måndagar Stängt

Tisdag-Fredag kl 07:30- 15:00

Slå er ned och fika godsaker eller ta med dig hem så du i lugn och ro kan njuta av härliga bullar och tårtor av alla de slag. Vi tar även beställningar på tårtor!

Matigare fika eller lättlunch har vi också i form av olika pajer inkl. sallad, olika sallader, Pannkaka till barnen eller Toast men även  smörgåsar, baguetter med röror och mycket mer.


Till ditt fika serverar vi kvalitets-kaffe från Kahls i en mängd varianter och som levereras av Pausdrycker i Sollefteå.

Tillgänglighet: Parkering finns på framsidan, två inom 30m rullstolsväg (nedanför trappen) och två till inom 70m rullstolsväg (stora parkeringen) Ramp från gatuplan till entrè plan finns längs med teaterbyggnad. Ytterdörrar med automatik och dörrblads markering, RWC  med skötbord finns. Klicka här för bilder.

Följ oss på Instagram 


Hullsta Cafe Ung – HCU
Måndag till torsdag mellan kl.16:00- 18:00 så är det Hullsta Café Ung som håller öppet med  “After School” där olika arrangemang som till exempel tårtbakning, EPA-bingo, spelkvällar, kill- och tjej kvällar eller vanligt enkelt häng för dig som är mellan Åk 6- 20 år. Sista torsdagen i månaden är det ” Öppen Scen” där Kulturskolan håller i trådarna. Följ Hullsta Cafè  Ung på Facebook och Instagram för att se vad som hittas på varje vecka och var med och påverka innehållet genom att prata med personalen på plats!

Detta är ett samarbete mellan Ungdomsenheten Sollefteå Kommun och Hullsta Gård.


Följ ”Hullsta Café Ung”
Facebook  & Instagram