Skip to main content

Veezi / Bio.se

Vi har härmed nöjet att kunna presentera ett modernt och enkelt sätt att sälja biljetter till olika arrangemang både online och över disk.
Med Klarna check-out kommer ni känna er säker på biljettköpet och med några enkla klick kunna köpa biljetter till er föreställning.
Vi jobbar med ett biljettsystem som heter Veezi och en ny publik hemsida som heter Bio.se. Detta biljettsystem används av flertalet Folkets Hus, inte bara till bio utan detta är även optimalt för teaterföreställningar, konserter, föreläsningar m.m.
Med detta biljettsystem kommer vi som administrerar försäljning åt arrangör att kunna sälja biljetter dygnet runt, och även kunna erbjuda att köpa över disk för er som är osäker på nät köp.

Länk till respektive försäljning finns under varje arrangemang i evenemangskalendern.

För arrangörer kommer detta biljettsystem vara ett krav att använda sig av när man skall genomföra ett offentligt arrangemang hos oss. 

 

 

Du har ingen lagstadgad ångerrätt när du köper biljett till ett evenemang. Det spelar ingen roll hur du har gjort köpet, online eller över disk. Ofta när du handlar på nätet har du ångerrätt i 14 dagar, men det gäller alltså inte för evenemangsbiljetter.

Om du inte kan eller vill gå på det evenemang som du har köpt en biljett till, börja med att läsa köpevillkoren. Ibland kan arrangörer erbjuda ångerrätt, men det är ingenting du kan kräva. Vissa arrangörer erbjuder möjlighet till ångerrätt vid till exempel allvarlig sjukdom eller olycksfall, men det är inget du kan räkna med utan det bestämmer varje arrangör.

Om arrangör ställer in eller i annat fall erbjuder ångerrätt med återbetalning så återbetalas INTE service avgiften, utan endast biljettpriset. Serviceavgiften baseras på arrangörens biljettpris där minsta avgiften är 15:-/biljett. Serviceavgiften redovisas under varje arrangemang.