Skip to main content

18/10 Sabaton – The Tour To End All Tours

 

Svenska metalbandet Sabaton har etablerat sig som en av hårdrocksvärldens stora giganter. Med fyrdubbla platinaskivor, miljarder streams, utsålda arenakonserter och en enorm mängd av lojala fans vill nu bandet ge tillbaka till publiken; en möjlighet att få uppleva deras största turné någonsin på bio!

 

 

– 2023 gav vi oss ut på vår största turné någonsin och bara i Europa reste vi över 5000 mil med ett dedikerat team på 170 fantastiska människor, 9 bussar, 12 lastbilar och till och med en tank! “The Tour To End All Tours” var en oförglömlig resa för var och en av oss – unik, spännande och djupt ögonöppnande. Vi vill dela denna extraordinära upplevelse med alla, särskilt de som av någon anledning inte kunde delta i våra liveshower, säger Pär Sundström, basist och en av grundarna till bandet.

 

 

 

 

 

 

 

– Vi är otroligt stolta över vår produktion och lägger vår själ i varje liveshow. Det var en surrealistisk och monumental upplevelse för oss att uppträda på den slutsålda Ziggo Dome i Amsterdam. Vi är övertygade om att biopubliken inte kommer att bli besviken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se Sabaton och deras hängivna fans när de skapar en oförglömlig konsert med spektakulära pyrotekniker, visuella effekter och deras ikoniska sound. Sabaton – The Tour To End All Tours är en hyllning till hårdrocken och det osvikliga bandet mellan Sabaton och deras fans. Detta är den ultimata heavy metal-upplevelsen; följ med på den största turnen som Sabaton någonsin har gett sig ut på.

Speltid: 1h 42 min.

Biljetter släpps inom kort!